Det nærmer seg Polen-tur

2179678_w2

13.februar setter 17 Rustad-venner seg på flyet til Polen og Warszawa. Rustad-turen 2015 er bare to måneder unna, og tursjefen over alle sjefer, Trond Bjerknes, kan fortelle at fortsatt ikke er for sent å melde seg på.

Etter fjorårets suksess-tur til London er forventningene store før årets avreise. Ifølge Trond er det endelige opplegget ennå ikke helt fastlagt, men det nærmer seg.

– Vi er i dialog med Henning Berg og hans assistent Pål Arne Johansen, og regner med at vi får overvære treningen på lørdag. På søndag er det så kamp for Legia Warszawa hjemme mot Jagiellonia-Bialystok. Her holder vi på å ordne med billetter.

 Tur-sjef Trond Bjerknes

I tillegg til fotballkamp og et lite glimt bak kulissene i Legia Warszava blir det felles middager både lørdag og søndag, samt godt med tid til å nye den polske hovedstaden. Og skulle du ha lyst til å være med er det ikke for sent å melde sin interesse.

– Vi er klare til å få med enda flere på denne fine turen, men alle som har lyst til å slenge seg på i siste liten om å ta kontakt med meg omgående, enten på mail eller på mobil.

 Tur-sjef Trond Bjerknes

Det vil også bli gitt informasjon om Polen-turen i forbindelse med Rustad fotballs jule- og gløggsamling på klubbhuset 19.desember.

 Praktisk informasjon om Rustad fotballs Polen-tur, februar 2015

Når drar vi : 
13.-16. februar 2015
Hvor drar vi:
Polen og Warszava, Henning Bergs arena og lekegrind.
Hvem kan være med:
Turen er forbeholdt trenere, lagledere og andre tillitsvalgte i Rustad fotball.
Fly
:
Den bestiller dere selv. Akkurat nå får du en billett for rundt kr. 1200,- Turgruppas forslag til avganger er:

Norwegian
Avgang: 13.02.2015 kl. 19:40 (Gardermoen). Hjemreise: 16.02.2015 kl. 13:20 (Warszawa) www.norwegian.no

Ryanair
Avgang: 13.02.2015 kl. 09:00 (Rygge) Hjemreise: 16.02.2015 kl. 09:15 (Warszawa)
www.ryanair.com

VIKTIG: Send en melding til tur-gruppa – trondbjerknes@hotmail.com – om hvilket fly du reiser med, hvilken dato du ankommer og når du returnerer hjem. Slik at tur-gruppa får ordnet med hotell-reservasjon.

Hotell
Tur-gruppa bestiller felles hotell for oss alle, som du betaler selv.

Det er viktig at du sender melding til Trond Bjerknes når du har bestilt flybillett, slik at vi får ordnet med hotellreservasjon for alle. Pris for hotell ca. kr. 1500,-. i dobbeltrom. Skriv også hvem du ønsker å dele rom med.

Frist for bestilling av flybillett og reservasjon av hotell er satt til 30.11.2014, men det er som sagt fortsatt mulighet til å slenge seg på.

Bekreftelse sendes på e-post til trondbjerknes@hotmail.com Spørsmål besvares fortløpende på tlf. 951 50 671