Rustad søker hovedtrener til sine 13 åringer (Gutter, født 2002)

G02

Rustad Fotball søker en dedikert fotballtrener til sitt gutter-13 lag for sesongen 2015. Laget er i full trening, trener tre ganger i uken samme med 2001-årgangen og har engasjerte og aktive lagledere.

G 13 består av 10-15 spillere som kjenner hverandre godt og miljøet betegnes som meget godt. for sesongen 2015 er de meldt på i Oslo fotballkrets serie for 9er-spill.

Gutten har stor treningsvilje og ønsker å utvikle seg som lag og fotballspillere.

Laget har en meget godt fungerende foreldregruppe som ønsker å gi guttene gode vilkår både på og utenfor banen.

Vi ser etter deg som har tid og lyst til å engasjere deg i en aktiv klubb hvor både spillere, trenere og ledere vil videreutvikle seg. Samt og bidra til et godt sportslig tilbud. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du har engasjement, er initiativrik, har gode samarbeidsevner, kan arbeide selvstendig, er ryddig og disiplinert.

Kvinner oppfordres spesielt til å søke

Kvalifikasjoner: C-lisens kurs (Hele) men kan diskuteres dersom dette ikke er fulført.

Betingelser etter avtale

Er dette av interesse for deg, ta kontakt med Klubbleder Jarle Birkeli på: jarle.birkeli@getmail.no eller på telefon 93 25 10 09.

Rustad fotball er en breddeklubb som ligger i enden av Østensjøvannet. I dette nærområdet finner man fotballklubber som Bøler, Abildsø og Manglerud Star. Vi er ca. 400 aktive medlemmer og har lag i fra 2008 årgangen og opp til senior. Vi rekrutterer spillere fra Rustad Skole og driver klubben med ivrige foreldre i trenerverv og som viktige støttespillere. Vi holder til ved Rustad klubbhus og har vår hjemmebane på Rustad Kunstgress.

Se mer info om klubben på vår nettsider: www.rustadfotball.net