FOVEO – Lag og portettbilder

135595019004_Jarle_Birkeli_1 (427x640)

Kjære foresatt

Vi har fått tilbakemeldinger fra flere foresatt om at de er usikker vedr praksis og bestilling av bilder. Det nevnes også at FOVEO har hatt flere klager i Forbrukerrådet, noe klubben er ukjent med.

Vi kan bare beklage dersom noen føler seg overkjørt i forhold til bestillingsrutiner. Styret har tatt kontakt med  FOVEO og fått svar følgende fra selskapet. Se nedenfor.

Hei Jarle

Flott at dere er fornøyde med gjennomføringen av fotograferingen. Det er alltid koselig å høre!

Når det gjelder tilbakemeldinger fra foreldre, kan jeg informere om at Fovea har vært i tett dialog med Forbrukerrådet, for å forsikre oss om at vi følger loven. Vi ønsker ikke å lure noen, og har derfor gjort flere endringer på vår bestillingsside for å gjøre alt tydeligere. Vi har imidlertid opplevd at det fremdeles er noen foreldre som ikke får med seg all informasjon på sidene våre, og vi jobber derfor igjen med å gjøre ting enda bedre.

Jeg har lagt ved noen skjermbilder der du kan se hvordan bestillingsløpet vårt er nå. Nederst på første side, kan du se informasjon om at bilder blir bestilt hvis de ikke gjør endringer på etterfølgende sider. Ta kontakt med styret dersom dere ønsker disse skjermbildene.

De kan legge til eller trekke fra så mange bilder de ønsker selv, og trenger derfor ikke å bestille noen i det hele tatt, om de ikke ønsker det.

Skulle det allikevel bli misforståelser, og de mottar bilder de ikke vil ha, kan de sende alt tilbake kostnadsfritt i samme konvolutt (eller annen konvolutt).

Vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal være fornøyd, og det er bare å ta kontakt med oss hvis det er problemer, så skal vi gjøre hva vi kan for å løse det.

Håper svaret mitt er tilfredsstillende, men ta gjerne kontakt igjen hvis det er noe mer jeg kan hjelpe til med.

Med vennlig hilsen

Jorunn Hage

Bookingkonsulent

Booking/kundeservice: 03686

booking@fovea.no

www.fovea.no/kundeservice

Fovea AS

P.b. 103, 1483 Hagan

Industriveien 24, 1481 Hagan