3 aktiviteter på 1 dag

Trenger du å klargjøre din sykkel til sesongen

Lørdag 25.april fra klokka 12 vil vi åpne klubbhuset på sletta for hele bydelen og invitere på vaffel, saft og kaffe. Her er alle velkomne, fotballspiller eller ei. Vi vil gjerne ha flere i grønt og hvitt i alle årsklasser Derfor er det viktig at dere som er medlemmer møter opp – gjerne med hele familien.

Vi planlegger følgende aktiviteter:
1) Barna kan få pusset på syklene sine
2) Et mini-loppemarked med fotballsko og utstyr

Derfor – når dere nå ta vårrengjøringa:
Ta vare på fotballsko, legg-skinner, rent tøy, fotballer og annet ”arvegods” og ta det med ned på klubbhuset. Det er helt sikkert noen andre som kan ha bruk for dette på Rustad.

Når vi treffes vil det også være behov for lett dugnad med kosting og søppelplukking og fiksing av baner og mål. Kommer tilbake med mer informasjon etter påske. Men spre gjerne budskapet på sosiale medier.

Vel møtt!
Hanne & Ivan
Arr. Komiteen