Uavgjort for A-laget i serieåpningen

cropped-fotboll3.jpg

Så var det klart for serieåpning i 4. div. avd. 1 og våre gutter skulle møte sterke Rommen borte.Etter å ha mistet mange spillere og etterfylt med våre lovende, men unge juniorer var det litt spennende hvordan dette ville ende. Men, unggutta står frem og vi spiller en god 1. omgang. Les referat til lagleder Tor Martin Øvrum

Vi hadde god defensiv kontroll og scorer et herlig 1 – 0 mål ved Øyvind som header inn et frispark slått fra død vinkel. Spillet bølget begge veier og vi kunne godt ledet 2 – 0 til pause, men det ble med det ene målet. Rommen fikk også ett rødt kort etter 33 min.

I pausen snakket Lasse om å «holde kylan», vi ville ikke legge oss på samme nivå som Rommen med klaging, syting og skriking på absolutt alle avgjørelser og derigjennom straffes med kort. Dette gikk bra, men Rommen ville veldig mye og utover i omgangen ble vi slitne. Utringningen kom allerede etter 58 min. og det skulle vise seg å bli tøft å stå imot.

Det bar kampen ut, men Rommen hadde mange og veldig gode muligheter til å ta hjem
alle poengene, men en veldig god Rustadkeeper i Håvard holdt stand og reddet poenget.
Helt klart dagens Rustadgutt!

A LAG, Halleraker, Haavard Nundal

Vi kunne nok også tatt med oss alle 3 poengene, men noen rare dommeravgjørelser satte
en effektiv stopper for det. Det hadde vel, hvis vi skal være ærlige, også vært relativt urettferdig.

Vi synes også det er gøy at Jonatan Smerud f.98 fikk sin debut i går på A-laget. Gratulerer!

A LAG, Smerud, Hans Jonatan

Rustad tok med seg 1 poeng hjem og vi er fornøyd med det.

Lagoppstilling
Lagoppstilling

Mål og Kort

Mål og kort

Tabell

tabell

Toppscorer

Toppscorer ny

Gule-/røde kort

Toppscorer