Juniorlaget med tap i første kamp

cropped-img_0678.jpg

Rustad – Skeid2  Res. 0-8

Det ble en tøff start for vårt juniorlag som møtte ett toppet Skeid2 lag som spilte til tider festfotball på vår egen hjemmebane.

Vi var så klare vi kunne være sier, Jarle Høeg som trener juniorlaget. Alle som kunne være med stilte opp denne herlige fredagskvelden sånn værmessig. Skeid2 hadde flere spillere fra Elite satsningen sin. Ryktene sier hele 8 stk og de var overlegne i det meste av kampen. Da dommer blåste til pause var stillingen hele 6 mål til Skeid og vi hadde ingen.

Vi må 0-stille oss og begynne på nytt, manet Lasse Henriksen som hadde en lite comback på sidelinjen denne kvelden. Det klarte vi til dels og gutta kjempet tappert resten av kampen. Vi mangler samspill og en del trening er vel konklusjonen etter denne kampen. Nå venter Heggedal til mandag allerede. De har sin første kamp mot Rustad og dette kan bli spennende. Vi gjør noen bytter og fyller på med litt andre spillere pga av A-lags kampen tirsdag hvor flere av juniorspillerne er fast inventar.

Tabellen så langt:

Tabell