Uavgjort mot Asker

cropped-img_0703.jpg

Rustad – Asker Resultat 3 – (2 -1)

Juniorlaget møtte Asker i en kamp som inneholdt alt. Dette ble mer spennende en det vi hadde trodd, sier assistenttrener Jens Moe.

Dette var kampen Rustad ikke hadde marginene på sin side. Vi hadde for mange målsjanser som vi ikke klarte å sette. Vi var dominerende i lange perioder men Asker var meget effektive denne flotte fredag kvelden på vår hjemmearena.

Utover 6 mål ble det delt ut 7 gule kort og ett rødt kort (Rustad) i denne kampen. Unødvendig å pådra seg så mange kort, sier Jens. Vi trenger alle spillere tilgjengelig og dette gjorde at vi måtte spille med en mann mindre i store deler av siste periode.

Vår keeper kunne heller ikke stille i dag så Amar tok utfordringen på strak arm og stilte opp i mål. Han reddet mange og kunne ikke ta på seg ansvaret for at Asker fikk 3  mål.

Målscorer: Jonatan, Fredrik (FT) og Mats