Sterk seier for A-laget

cropped-rustad-askim-11.jpg

Mandag kveld møtte A-laget OSI borte på Bjølsen kunstgress. Kampen startet vaklende for Rustad og vi kom tidlig under, men våre gutter kjempet seg inn i kampen, mange la ned en heroisk innsats som ble betalt med 5 mål. Les lagleder Tor Martin Øvrums beretning her.

Vi burde scoret flere mål og et par så vi vel sågar inne (bla. brent straffe i stanga), men 5 scoringer er veldig bra, så det var en sliten med fornøyd gjeng som dro hjem etter kampslutt.

Som nevnt var det noe vaklende og usikkert over innledningen av kampen og OSI scoret da også allerede etter 8 minutter, da så det vanskelig ut. Men, minutt for minutt kjemper vi oss inn i det og utligner ved Kristian etter 13 minutter.  Mesut legger på til 1 – 2 (18) og 1 – 3 (24), ikke hver dag den gutten scorer 2 mål i en kamp. Men, hjemmelaget kommer tilbake og reduserer til 2 – 3 etter 37 min, noe som er pauseresultatet.

2.omgang startet litt som første, litt usikkert og OSI utligner da også til 3 – 3 allerede etter 47 minutter, igjen blir vi i tvil. Men, Rustadgutta nekter å gi seg i dag, hard jobbing og godt spill resulterer i 3 – 4 ved Kristian (51) og dagens mål kommer ved nykommer Sùren. Mesut legger en corner langs gresset ut på ca. 20 meter etter 70 minutter, hvor Sùren treffer perfekt med strak vrist. Ballen letter ca. 5 cm over gresset og fyker som et prosjektil inn ved venstre stolpe. Med og motspillere kan bare følge det perfekte skuddet rett i nota. Jubelen står i taket!

Flere spillere kunne blitt dagens Rustadgutt og juryens valg faller da også på 2 mann, Kristian og Mesud (begge med 2 mål og heroisk innsats), GRATULERER!

Alt i alt en bra kamp, mot et til tider tøft OSI lag (burde vel fått flere gule kort). 3 poeng i sekken var viktig i denne kampen, vi liker oss bedre midt på tabellen enn i bunnen. Neste kamp er hjemme mot sterke Årvoll tirsdag 28/4 kl. 20.15 på Rustad Kunstgress. Møt opp og støtt gutta, nå begynner det å svinge av oss igjen.