RIL’s Hederstegn for 2014

Heder

Hederstegn 2014

Trond Bjerknes, Gunnar Hast og Vidar Larsen ble alle tildelt RIL’s Hedertegn på klubbens årsmøte i går kveld.

Nestleder Arild Andøy delte ut prisene til 3 rørte og glade medlemmer av gruppa. Se nominasjon komiteens begrunnelsene her.

Gunnar Hast

27.5.2014 004

Gunnar startet sin fotballkarrière i RIL tidlig på 1980-tallet.
Han var allerede aktiv turner noe som fortsatt blir demonstrert
i harde taklinger. Gunnar kom og kommer fortsatt klar av dem ved å gjøre rundkast.

Gunnar er en aktiv og sosial person i alle sammenhenger. For veteranene og oldboys-
spillerne er han sentral i alle sammenhenger – et nav i laget. Der fellesoppgaver skal gjøres,stiller Gunnar opp. Også uten forlaget viser han sitt sosiale engasjement ved bl.a. å hjelpe barn og ungdom i Bolivia. Han samler inn fotballer og annet utstyr og sprer glede blant barn og ungdom som ikke lever på solsiden.

Gunnar har stått for arrangementer som besøksreiser til våre fotballvenner i København
Husum Boldklubb; i mars 2014 også til Trogirer i Kroatia eller tur for laget til hytta ved Spåtind. Ikke minst har han sørget for arrangementet av Veteranenes sesongavslutning i minst tre 10-år.
På dugnadene stiller han opp – han må vel nærmest ha brukket begge bena
om ha skulle utebli.

Gunnar har spilt 414 kamper medregnet 2 seriekamper i 2015. Han har siden 1995 skåret
67 mål. Han har mottatt Veteran-pokalen for spilte 400 kamper og stiler nå mot enda
flere spilte kamper og skåringer.

Gunnar overtok som lagleder for Veteranene høsten 2014 og leder laget stødig inn i årets sesong. Gunnar har betydd og betyr veldig mye for veteranene for Rustad Fotball med sitt store engasjement for klubb og lag. Vi ønsker å nominere Gunnar Hast til RIL’s Hederstegn 2015.

Trond Bjerknes

5.8.2013 063

Trond er i dag fotballens materialforvalter, et verv som han har hatt i mange år.
Dette arbeidet utfører han med nøyaktighet og holder alle våre lag med utstyr som trengs for å holde aktiviteten løpende. Han vasker også draktene for både A-lag og Juniorlag etter kamper og leverer dem luktfri og rene tilbake.

Trond har vært trener og lagleder for G-96 samt bidratt med å servere varm toddy til juniorlaget etter vintertreninger. Dette har skapt en god ramme for laget og en kjærkommen hvil etter trening.

Trond har også tatt på seg vervet med utleie av klubbhuset fra nyåret noe han så langt har full kontroll på. Over lang tid har Trond opparbeidet seg mye kunnskap om laget og er en meget ivrig RIL supporter. Vi ønsker derfor å nominere Trond Bjerknes til RIL’s Hedersmerke for 2015

Vidar Larsen

14.07.2014 031

Vidar har engasjert seg i fotballen over mange år men spesielt for Tine Fotballskole, de siste 3 år som leder. Dette er en meget viktig aktivitet for barn i nærmiljøet og en god arena for læring og utvikling. Vidar har sådan ledet dette arbeid og gjør det mulig for laget vårt å gjennomføre fotballskolen den siste uken i juni.

Vidar har også vært trener for J-96/97 samt for G-03 noe som viser til et brennende engasjement over lengre tid. Han er også klubbens skiltmaker og bidrar med å holde orden på info tavlen om A-laget neste hjemme kamper.

Vidar er også primus motor for RIL sin nyeste gruppe Allsport for barn med spesielle behov. Pga hans innsats overlang tid og hans iver til å få til aktiviteter som holder barn i idretten nominerer vi Vidar Larsen til RIL’s Hedersmerke for 2015

Nominasjons komiteen