Tap for A-laget

cropped-a-lag_131.jpg

Korsvoll 2 – Rustad   3-0 (2-0)

Det ble dessverre et tap for vår gutter på en litt kjølig og regntung kveld på Korsvoll. 3-0 var vel et rettferdig resultat, sier ass.trener Jørn Olsen.

TRENER, Olsen, Jorn

Korsvoll var gode og byttet hele 7 spillere i pausen. De fikk en tidlig scoring i 2.omgang og da ble det tungt å følge med videre. Men etter alle byttene klarte vi å komme litt mer inn i kampen men var ikke lag nok til å skape noen målsjanser.

Nå gleder vi oss til neste kamp som er mot vår nærmeste nabo og serieleder Manglerud Star. De har vunnet alle sine kamper så langt og har full pott med 18 p. på 6 kamper.

Dette laget vant vi mot i vinterserien og håper vi kan klare samme bragd en gang til. Her trenger vi støtte fra alle og vi håper det kommer mange å heier oss frem tirsdag 19.mai i lekegrinda vår, smiler Jørn Olsen.

Vi ønsker gutta lykke til!