En deilig seier for juniorlaget i går

cropped-keeperhansker.jpg

Vestre Bærum – Rustad 4-9 (1-3)

Det ble festfotball på Helset kunstgress i går, smiler Jarle og Jens (trenere). Vi kunne ha scoret flere mål men også slippet inn mindre. Men på en dag som dette skal vi være meget godt fornøyd med kampen.

Vi har slitt litt med å få med nok spillere på kamp pga av en meget tynn spillerstall og jobboppdrag for de som er med. Dette preger oss både på trening og kamp. Derfor er det flott at vi kan vise til enkelte gode resultater som både motiverer og gleder oss som er rundt laget, sier Jarle.

I dag måtte vi hente inn 2 spillere som ikke har spilt en kamp i år. Rage og Awal ble med for å fylle opp 11ern noe de begge gjorde med glans. Awal hadde sågar 2 målgivende pasninger med god slepen teknikk fra venstrekanten.

A LAG, Smerud, Hans Jonatan

Kampens store profil ble Jonatan som kunne notere seg hele 4 scoringer. Han har nå blitt en notorisk målscorer og er en meget viktig brikke for at vi vinner i dag. Men alle skal får skryt i dag , sier Jarle. Dette var gøy og jeg håper vi nå kan få inn flere spillere etter russetiden nå er over. Vi har snakket med Alex, Barosh, Lars og Kristian som alle har sagt at de ønsker å være med igjen. Da skal vi være godt skodd for å beholde plassen i divisjonen samt gjøre det godt i Norway Cup.

Nå har vi karret oss til 7 p og ligger på en 8 plass på tabellen.  Neste kamp møter vi Haslum som ligger bak oss på tabelen. Her skal det være mulig for oss å ta poeng dersom vi klarer å stille fult lag. Dette kan bare gå en vei mener begge trenere som nå kan ta seg en vel fortjent pinsehelg.

Scoringer: Jonatan (4) Mats O (1) Yousef (1) Ola (1) Goran (1) Mats H (1)