Fantastiske instruktører

Instruktører 2

Fotballskolens sportslige leder, Bernhard Remvik, kan ikke få fullrost årets instruktører.
– De har vært helt fantastiske og har satt en ny standard når det gjelder kvalitet, tilstedeværelse og innlevelse.

Og Bernhard bør vite hva han snakker om. Årets fotballskole var has 12. strake fotballskole på Rustadfeltet. Han har sett mange dyktige og dedikerte instruktører opp gjennom årene, men mener årets instruktør-korps har vært i en egen klasse.
– Fra søndag kveld til fredag ettermiddag har de vært 100% «på». De har tatt ansvar langt ut over det man kunne forvente. De har vært gode til å lære bort og de har vært gode til å ta vare på alle.  De har rett og slett vært de viktigste bidragsyterne til at ungene våre denne uken har hatt noen fantastiske dager på feltet, sier Bernhard.