Tøff åpning for gutter 15/16

IMG_0613

Rustads gutter 15/16 fikk en tøff start på årets Norway Cup. Rustad-gutta som er 14/15 år møtte en gjeng med sterke gutter fra Askvoll og Holmedal og måtte til slutt gi tapt 0-11.

2001-gutta vet imidlertid at cup-eventyret langt fra er over. I fjor tapte de også åpningskampen i Norway Cup, for så å gå bort å vinne B-sluttspillet.

Selv om motstanderen var et nummer for stor i denne omgang, så skal alle gutta ha ros for innsatsen i regnværet. Og vi er sikre på at de kommer sterkere tilbake når de i mandag møter Hareid på Ekeberg, bane 10 kl. 09:55

IMG_0612

Søndagens Rustad-kamper
Ytterligere to Rustad-lag skal i aksjon søndag. Og det samtidig. Klokken 13:15 spiller juniorlaget mot Surnadal/Rindal. Kampen går på Rustad-feltet, bane 3. Samtidig på Ekeberg, gjør Rustads gutter 02/03 seg klar til å møte Oppsal Hvit på bane 20.

Vi ønsker begge lagene lykke til.