Direkte til 16-delsfinale?

cropped-vm15-60.jpg

Med tomålsseier i kveldens kamp mot Klepp vil Rustads juniorlag sikre seg tredjeplassen i sin gruppe, og med det et direkte avansement til 16-delsfinalen i årets B-sluttspill.

Rustad juniorlag har fått en trang start på årets turnering med to tap og to målløse kamper. I tillegg har laget klart å dra på seg to røde kort, noe som ikke akkurat har gjort jobben lettere.

I kveld venter Klepp i siste kamp i gruppespillet. En kamp som handler om å sikre seg tredjeplassen i gruppa, og med det avansement rett til 16-delsfinalen i årets B-sluttspill. For å klare det må Rustad vinne kampen med to mål eller mer. Vil du se om de klarer det må du møte opp på bane 15 på Ekeberg kl. 19.30 tirsdag kveld.

Hvis Rustad klarer å bli nummer tre i sin gruppe, venter enten Høybråten og Stovner2, eller Bremnes 2 i B-sluttspillet. Denne kampen spilles kl. 20:30 onsdag kveld på Ekeberg (bane 7). Blir de nummer fire i puljen spilles 32-delsfinalen i B-sluttspillet kl. 12:00 onsdag, på Abildsø (bane 2).

Høybråten og Stovner 2 og Bremnes 2 å har, – før siste kamp i gruppespillet, der de møter hverandre samtidig som Rustad møter Klepp – så langt i gruppespillet karret til seg 1 og 0 poeng, med en målforskjell på henholdsvis 1-7 og 1-12.