Juniorlaget

cropped-vm15-10.jpg

Etter en sesong hvor vi har hatt store utfordringer med å stille mannskap til våre juniorkamper, har Rustad fotballs styre 19. august vedtatt å trekke Rustad junior fra videre spill i 2. divisjon. 

Rustad er inne i sin 5. sesong med eget juniorlag og vi har sett at dette har vært et flott tilbud til ungdommene i nærmiljøet. Likevel er tilslutning av spillere lite til laget for en liten klubb som Rustad, og halvparten av spillerne benyttes også på klubbens A-lag. Belastningen blir derfor stor på en del av spillerne. Endring i regelverket om at det ikke er lov å benytte overårige spillere har også gjort utfordringene større for oss. Kampdag på fredag kveld kan heller ikke beskrives som en «suksess» for 17-19-åringer. 

Vi synes det er trist at vi nå må trekke vårt juniorlag og ikke lenger ha dette tilbudet til ungdom i nærmiljøet, men vil forsøke å starte opp igjen i 2016 med et 3. divisjonslag. Vi vil fortsatt være avhengig av at forholdene legges til rette også for små klubber, og håper vi kan ha en god dialog med kretsen rundt dette framover.  

På vegne av styret i Rustad fotball

Grete Heen