Tap mot Oppsal 2

cropped-vm15-10.jpg

Oppsal 2 – Rustad 7-2 (2-2)

A-laget tapte lokaloppgjøret mot Oppsal tirsdag kveld. Dette ble tøft etter at vi mistet 2 sentral spillere med skade, sier trener Lasse Henriksen.

Les oppsummering av kampen skrevet av Tor Martin Øvrum

En vanskelig bortekamp hvor vi er fullt på høyde med Oppsal i begynnelsen. Vi scorer 1-0, brenner straffe og scorer 2-0. Der kunne det stått 3-0, hadde så dommeren turt å gi Oppsals grisegutt gult kort på en tidlig stygg takling, så måtte han ha roet seg. I stedet kommer regnet i bøtter og spann, kampen snur, Stian må ut med skade og Kristian skades. Det avgjør kampen. Men, uten disse 2 bautaene er vi likevel med første del av 2. omgang og har mulighet til å utligne. I stedet preges resten av kampen av personlige feil og feilvurderinger, målene renner inn. Synd, vi hadde virkelig muligheten i dag. 😣