Tap for A-laget

cropped-keeperhansker.jpg

Romsås – Rustad 4-2

Det ble desverre tap i siste og avgjørende kamp mot Romsås i går kveld.

For å sikre en ny plass i 4.div for neste sesong måtte vi vinne, sier en litt nedfor Lasse Henriksen. Dette klarte vi ikke og ble da avhening av resultatet i kampen mellom Rommen og OSI. OSI vant kampen og gikk dermed forbi Rustad som endte på siste plass i årets serie. Men…

Kjære fotballvenner, selv om resultatene gikk i mot oss i dag, trenger vi nødvendigvis ikke fortvile. Nedrykket blir avgjort av hvor mange Oslo lag som rykker ned fra 3.div. Vi er klart beste «nest dårligste» lag og det skal mye til om 6 lag rykker ned fra de 3 Oslopuljene. Nå krysser vi alle fingre og håper at vi klarer å karre oss til en ny plass.

Lasse Henriksen har fortsatt gode intensjoner til å lede laget også i neste sesong og styret ser frem til en videre satsning på A-laget .

Styret