Søker ny hovedtrener for Jenter 01

Mina

Samarbeidsklubbene Rustad IL og Bøler IL søker ny hovedtrener til sitt meget aktive jentelag, f. 2001. Les mer hvis du synes det høres ut som en spennende utfordring, og kunne tenke deg å jobbe i et team med 3 hjelpetrener og 2 lagledere.

Hvem er vi?
Rustad/Bøler J01 er et samarbeidslag mellom to naboklubber som begge er breddeklubber. Klubbene ligger begge ved Østensjøvannet og har Østmarka som nærmeste nabo.

Rustad/Bøler J01 består av en stall på 20-25 spillere, som i all hovedsak kommer fra Skullerud- og Bøler-området.

De aller fleste har spilt fotball i Rustad/Bøler siden de begynte sin fotballkarriere. Spillergruppa kjenner hverandre godt, miljøet betegnes som særdeles godt og jentene har mange ivrige støttespillere i sine foreldre.

Laget trener både på Rustad Kunstgress og på Haraløkka (Bøler). På Rustad disponerer vi også et stort treningsområdet på naturgress.

Hvem er du?
Du har tid og lyst til å engasjere deg i et aktiv lag, hvor både spillere, trenere og ledere vil videreutvikle seg og bidra til et godt sportslig tilbud.

Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du har engasjement, er initiativrik, har gode samarbeidsevner, kan arbeide selvstendig, er ryddig og disiplinert.

Vi ønsker at du har tatt grunnleggende trenerutdannelse. Og vi krever at du kan vise en godkjent politiattest.

Betingelser
Etter avtale.

Kontakt
Er du interessert, send en søknad og CV til lagleder Geir på e-post. Du kan også ringe Geir, hvis du skulle ha noen spørsmål.

E-post: geir@fortunagruppen.no
Mobil: 916 74 071

 

Rustad Fotball & Bøler Fotball

Unknown boler_if