Rustad Vårcup 16

Invitasjon web

Rustad fotball byr inn til fotballfest! Tre helger på rad i månedsskiftet april / mai inviteres det til Rustad Vårcup, for alle klasser i barnefotballen.

– Vi arrangere Rustad Vårcup i 2012, for årsklassene 2003 og 2004. Det var, den gang,  en ubetinget suksess. Og når vi nå ønsket å ta opp igjen dette arrangementet så bestemte vi oss for å gjøre det for alle lagene i barnefotballen, sier cup-ansvarlig Eigil Andersen, som er veldig fornøyd med hvordan lagledere og trenere på de forskjellige alderstrinnene har tatt i mot idéen og utfordringen.

Invitasjon bilde

Mestring, miljø og minner
Rustad Vårcup 16 følger oppskriften fra suksessen i 2012. RV16 skal være en liten og intim fotballcup. Der mestring, miljø og minner står i sentrum
– Jeg vet ikke hvor mange cuper vi har deltatt på, men det som føles oms en trend er at kampene blir kortere og kortere og banene mindre og mindre. I Rustad Vårcup ønsker vi å gå motsatt vei. Vi legger opp til godt med spilletid. Alle kampene spilles over to omganger, på baner av ordinær størrelse og ledet av skolerte kampledere, sier Andersen, som lover mye moro også utenfor banen.

– Vi planlegger et aktivitetsområde på en del av kunstgresset. Her skal det være fotball-aktiviteter som lagene kan bruke til oppvarming, lek og læring mellom kampene.
Vi er også opptatt av å skape et godt miljø for alle. Blant annet gjennom en god kafeteria, enkel parkering, telt på og rundt banen, en speaker-tjeneste med musikk, informasjon og ikke minst en utegående reporter, som skal intervjue lag og spillere mellom og under kampene. I tillegg skal vi produsere en heidundrende premieutdeling, der alle spillere selvsagt får premie og diplom med lagbilde, og alle foreldre får mulighet til å ta bilder.

12241383_697120093723195_1386784705448760892_n

Markering av nytt kunstgress
At Rustad Vårcup gjør comeback i vår er for øvrig ingen tilfeldighet.
– Vi jobbet med å finne et passende arrangement for å  markere at vi har fått en utrolig ny og flott kunstgressbane. Og da var det naturlig å tenke i retning Rustad Vårcup, sier fotballgruppas leder Jarle Birkeli, som ser fram til tre hektiske helger i månedsskiftet april/mai.
– Når vi først har bestemt oss for å gjøre dette for alle klasser i barnefotballen, så ble det jo brått et litt større arrangement. Men, trenerne og laglederne i barnefotballen har fått full tenning på dette prosjektet. Arbeidsgruppene er godt i gang. Invitasjoner er sendt ut, og vi er i god rute, sier Birkeli.

RV16 arrangeres altså over tre helger i månedsskiftet april/mai. Det hele begynner lørdag 23.april med 3’er cup for våre aller yngste. Så går det slag i slag fram til og med søndag 8.mai, da 2004-årgangen byr inn til fotball-fest på kunstgresset.

Invitasjon reklame web