Ny Rustad-kolleksjon

Kolleksjon bilde

Nå er det igjen på tide å bestille utstyr for 2016.  Bestillingene må være levert til vår materialforvalter Trond Bjerknes senest 26.februar. Skjema for bestilling og årets klubb-kolleksjon finner du her.

Rustad fotball har foran årets sesong byttet utstyrs-merke til Nike, men beholdt vår trofaste leverandør Torshov Sport.

Bestillingsfrist 26.februar
Nå er det igjen tid for den årlige lag-bestillingen av utstyr. Nedenfor finner du bestillingsskjema (for felles lag-bestillinger) og årets Rustad-kolleksjon. Lag-bestillingene må være sendt inn til materialforvalter, Trond Bjerknes, innen 26.februar.

Spørsmål om bestilling kan rettes til Trond Bjerknes på trondbjerknes@hotmail.com
mob. 951 50 671

15% på Nike-produkter
Som medlem i Rustad fotball får 15% på Nike-produkter når du handler hos Torshov sport. Alt du trenger å gjøre er å si at du kommer fra Rustad fotball. Gjør du det, tjener også klubben penger på dine kjøp!

Bestillingsskjema – Utstyr 2016

Kolleksjon 16 full