En god start for A-laget

Langhus kamp

Langhus – Rustad 1-2 (1-1)

Mål: Deli 1, Thomas 1

A-laget spilte sin første seriekamp mot Langhus i kveld. Kampen ble spennende og jevnspilt med flere store målsjanser til begge lag. Deilig å komme i gang og ikke minst vinne kampen, forteller Lasse med et stort smil etter kampen.

Rustad hadde bra tak på kampen i store deler av 1.omgang og tok ledelsen etter 20 min ved Deli, etter en bra slått hjørnespark. Godt å se ballen i mål, sier Deli da han gikk inn til pause.

Deli

Langhus klarte å ta mer tak i kampen mot slutten av omgangen og utlignet 5 min før slutt. De hadde også en 100% sjanse som de klarte å misse på rett før dommeren blåste til pause.

Etter pausen ble det en tøffere kamp og klart jevnere. Etter bare noen minutter pådro Øyvind seg sitt 2 gule kort i kampen og måtte se resten av kampen fra tribunen. Med 10 man i store deler av denne omgangen klarte vi allikevell å komme til sjanser. Suren gjør en meget god  kamp spesielt i denne omgangen. Han fikk opp farten i laget og dro med seg flere av gutta. Dette medførte en del muligheter som tilslutt fikk full utdeling hvor Thomas skyter Rustad til seier i denne kampen.