Pangstart på Rustad Vårcup 16

RV1

Lørdag og søndag var det et yrende folkeliv på vårt nye kunstgress, da Rustad Vårcups to yngste klasser kjempet om heder og ære i sol og snø og alt.

Rustad Vårcup 16 arrangeres over tre helger på Rustad kunstgress. Lørdag og søndag var det totalt 300 spillere i 2009- og 2008-årsklassen som  prydet kunstgresset, omkranset av jublende (og litt frosne) foreldre og foresatte.

RV2

Rustad Vårcup 16 er et samarbeidsprosjekt mellom alle lagene i barnefotballen i Rustad, og med godt og vel 1000 besøkende fordelt på to dager er det på sin plass å rette en stor takk til foreldre og foresatte på 2009- og 2008-laget, som alle la ned en enorm innsats for at alle våre gjester skulle føle seg velkomne.

RV3

Lørdagen var ekstra spesiell for Rustad 2009. Klubbens yngste spillere deltok nemlig for første gang på cup, i egne drakter. Og med flotte, nye Nike-drakter var det ingen ting å se på innsatsen til Rustads yngste.

RV4

Det ble i løpet av helgen spilt over 70 kamper på kunstgresset. Kampene ble for øvrig ledet av  spillere fra ungdomsgruppa, og skal ha en stor klapp på skuldra for flott og myndig innsats.

Neste helg går Rustad Vårcup 16 videre, og lørdag rydder vi kunstgresset for 300 nye spillere, da 2006- og 2007-årsklassen er klare til innsats.