Våt lørdag endte i jubel!

Våt RV16

300 unge fotballspillere trosset lørdag vær og vind for å spille fotball. Rustad Vårcup 16 for spillere født i 2007 og 2006 ble en skikkelig våt opplevelse, men hva gjør vel det når man sitter igjen med en flott premie og diplom!

32 lag, 48 kamper og 300 unge fotballspillere i alderen 9 og 10 år og ikke minst en hærskog av foreldre og foresatte måtte lørdag finne fram regntøy og stillongs fra skuffer og skap, da værgudene bestemte seg for å sende et ekte «Drygolin-vær» over Rustad-feltet.

Men til tross for flere titalls millimeter med nedbør og en gradestokk som nektet å passere 6 grader, var det få som klaget på været. Til det var iveren etter å spille fotball for stor.

Våt RV16 (2)

Foreldre og foresatte fra Rustad 07 og 06 hadde sørget for at de aller fleste fikk tak over hodet mellom kampene. Ikke mindre enn 150 sitteplasser var rigget i og rundt klubbhuset. I tillegg ble det rigget opp telt og presenninger på og rundt kunstgresset. En stor og ikke minst viktig jobb, som gjorde at alle forlot Rustad-feltet med et smil om munnen, til tross for at man våt helt inn fra topp til tå.

En stor takk til alle som deltok på det som, i hvert fall så langt, må være den våteste fotball-dagen i 2016!

Rustad i regn