Følg Rustad i årets Norway Cup

G14 Oppsalseier

Rustad fotball har fem lag med i årets største fotball-fest! Allerede søndag morgen (kl. 09:00!!) sparker våre 14-åringer igang sitt Norway Cup, på Furuset der Nordli venter som motstander. Her finner du en samlet dagsoversikt over alle Rustads kamper i årets Norway Cup.

Barnefotball
Her deltar Rustad med tre lag. To lag i klassen gutter 11 år (ett lag som består av spillere fra 2006-årgangen og et lag som består av spillere født i 2005) og ett lag i 12-årsklassen. Disse lagene spiller ikke cup-spill, men har seks kamper hver, spredt ut over hele uken. Mange av kampene spilles mot kjente mostandere fra Oslo, men i 2004-klassen møter blant annet Rustad W.A. football Academy fra Libanon!

Ungdomsfotball
Rustad har et 11-lag med i 14 årsklassen, som består av spillere født i 2002 og 2003. I tillegg har Rustad med et sjuerlag i 15/16-årsklassen. Disse lagene deltar i Norway Cup «på ordentlig», og spiller tre gruppespill-kamper for å kvalifisere seg til enten et A- eller et B-sluttspill.

Her har dere en totaloversikt over alle Rustads kamper i årets Norway Cup. Både de som skal helt sikkert spilles, og de som forhåpentligvis skal spilles.

Det kan forekomme endringer i kamp-oppsettet, blant annet ved dårlig vær. Et, til en hver tid, oppdatert kamp-program for NC16 finner dere her.

Kamp 1Kamp 2Kamp 3 Al