Keeperskole i MS-hallen

FS13 straffe mål 5

Oslo keeperskole starter opp sitt første keeperakademi inne i MS-hallen vinteren 2016/17. Akademiet ledes av tidligere landslagskeeper Jon Knudsen. Oppstart er søndag 2.oktober. Pris og hvordan du melder deg på kan du lese om her.

Oslo keeper skole starter opp sitt første keeperakademi inne i Manglerudhallen vinteren 2016/17. Akademiet ledes av tidligere landslagskeeper Jon Knudsen. Her ønsker vi å jobbe med keepere mellom 13 og 17 år som er talentfulle og som vil utvikle seg og satse skikkelig. Øktene og øvelsene er utformet og tilpasset keepere som holder et høyt kvalitetsmessig nivå.

Prisen er 4.650.- som inkluderer seminaret med Olympiatoppen, et par bra Select-hansker og en OKS-akademi keeperdrakt. Det er max 12 plasser og vi fyller opp gruppene fortløpende.

Akademiet går over 10 søndagskvelder inne i Manglerudhallen (17.30-19.00).

Oppstart søndag 2.oktober.