Seriemestere!

G14 Oppsalseier

Vi gratulerer Rustad 02/03 med seriemesterskap i 3. div. gutter 14 år! Laget, som består av en blanding av gutter født i 2002 og 2003, har taklet utfordringen med å gå fra 7’er og 9’er fotball til første året med 11 på en veldig fin måte.

Laget har denne sesongen imponert med fint spill, og mye godt humør. Og etter at siste seriekamp var unnagjort kunne gutta vise til elleve seire, to uavgjorte og kun tre tap på 16 kamper. På disse 16 kampene har de også scoret over 80 mål, og har en målforskjell på 40 plussmål.

slutttabell-0203

Vi gleder oss til å se dere spille videre sammen. Første mulighet til det blir førstkommende helg, da laget reiser til Danmark. Først og fremst for å spille Skagen Cup, men også for å feire en feiende flott sesong. Gratulerer gutter! (Og gratulerer Geir og Kristin!)