Sesongavsluttning

img_7884

Vår ungdosmgruppe hadde sesongavslutning i går kveld og feiret seg selv med et seriemesterskap og en fin 5.plass. Det ble også delt ut priser til spillere som har utmerket seg i løpet av en lang sesong.

2002/2003

Årets Klippe: Amir – Stødig, alltid tilstede, gir alt , en spiller som jobber hardt og har god løpskapasitet. Alltid et smil på lur:-)

Årets Ivrigste: Yosef -Godt humør, stiller opp på kort varsel, er på de fleste treninger selv med skade.

Årets Lagspiller: Philip – Er på alle treninger, spiller på alle plasser, stiller opp på kort varsel, god pasningfot, årets toppscorer samt eneste deltager på kretsens Landslagssamling.

Årets Fremgangsrike: Joacim -Med få kamper i fjor har han spilt alle i år, mot motstandere som både har vært ett og to hoder høyere. Er i stor utvikling og har fått et utrolig godt venstre bein.

Spillerenes Spiller: – Stemt frem av spillerne: Bilel

2001/2000

Årets Klippe: Jonas – En du ikke ønsker å møte i duell, jobber knallhardt og får alltid ballen med seg. Spillern ofrer allt for lager og blør for drakta.

Årets Mest Ivrige: Oscar – Møter på alle treninger og kamper. Alltid god innsats. Hans styrke er dødballer,pasninger og fortåelse av spillet. Alltid positiv.

Årets Lagspiller: Mikel – Er på alle treninger og kamp og vil alltid spille mest mulig. Setter laget foran seg selv og spiller på flere posisjoner der det er behov.Hans styrke er styrke og utholdenhet og drivet fremover.

Årets Mest Fremgangsrike: Magnus M – Blir bare bedre og bedre og har knut kkoden med å lese spillets gang og time løpene sine til ledige rom. Gir alt i kamper og har sine styrker i sin fart, innsats og innlegg. Er også en aktiv dommer for klubben og gjør det bra.

Spillernes Spiller: – Stemt frem av spillerne: Jonas