Seriestart! – kamper og treninger

IMG_0613

Det er klart for seriestart 2017! Fra og med denne uken er det full aktivitet på kunstgresset med trening og kamper om hverandre. Det er i så måte viktig å sjekke om noen skal spille kamp, når du skal trene. Oversikten finner du her.

Fram til Oslo kommune åpner gressbanene (andre uka i mai) vil det som alltid bli litt kaotisk. Det er Oslo fotballkrets som disponerer Rustad kunstgress når det gjelder kamp-oppsettet. Og i inneværende sesong skal både Lambertseter (A-lag) og Mercantile (A-lag) spille sine hjemmekamper hos oss.

I forbindelse med seriestarten er det derfor viktig å vise hensyn. Både til de som trener og de som skal spille kamp. Hjelp heller til, enn å stå på din rett! Slik at seriestarten blir det den skal bli: Noe vi har gledet oss til i hele år.

Oversikt over treningstider på Rustad kunstgress fra og med 18.april finner du her.
Oversikt over kamper på Rustad kunstgress, vårsesongen 2017 finner du her.

God kamp!