Hedersmerke til familien Sletner

Hedersmerke 2

I forbindelse med årsmøte i Rustad I.L. vanket det heder og ære på familien Sletner. Mamma Hanne fikk klubbens hedersmerke for sin årelange innsats for klubben, både i fotball- og langrennsgruppa, mens sønnen Harald fikk merket for sin store fremgang og sportslige suksess som dommer på norsk toppnivå. Les juryens begrunnelse her.

Harald Sletner
Harald startet å spille fotball i Rustad som 7-åring. Han var aktiv helt opp i senioralderen, men etter hvert ble drømmen om å bli dommer for stor til å fortsette karrieren som spiller. Harald startet som dommer for aldersbestemte klasser og debutert som dommer i 15-års-alderen og har gått gradene oppover i dommersystemet. Dommerkarrieren har gått i ekspressfart og 2. april debuterer han som dommer i eliteserien som 4. dommer i oppgjøret mellom Stabæk og Ålesund.

Han er en av Norges mest talentfulle dommere og i en alder av 23 år er han også en av de yngste som har fått oppdrag i eliteserien. Det ligger både mye dømming og ikke minst masse fysisk aktivitet bak for å nå opp til nivået Harald nå har nådd. Vi krysser fingrene for at drømmen om en profesjonell dommerkarriere går i oppfyllelse.

Harald er også i dag dommeransvarlig for klubben, og et flott forbilde og en stor motivator for klubbens øvrige dommere.

Harald har gjennom en årrekke vist stort engasjement for dommergjerningen og representert klubben på en utmerket måte og vi ønsker med dette å nominere Harald Sletner til RIL’s Hedersmerke for 2016.

Hederspris 1

Hanne Sletner
Hanne har vært engasjert i både fotballgruppa og langrennsgruppa gjennom en årrekke. «Karrieren» i idrettslaget startet for drøyt 15 år siden med stort engasjement i fotballgruppa hvor begge guttene spilte. Gjennom en årrekke kunne man treffe på Hanne i tjeneste i mødrebua foruten annet dugnadsarbeid i Norway-cup mm.

I langrennsgruppa startet «karrieren» for 10 år siden da yngstejenta startet opp med langrenn. Langrennsgruppa har hatt utrolig stor glede av arbeidet som Hanne har nedlagt gjennom de siste 10 årene. Betegnelsen på Hanne er som på poteten, hun kan brukes til alt. For et idrettsalg er det utrolig viktig å ha slike personer som Hanne som kan bidra der hvor det trengs. Det er aldri nei i hennes munn når gruppa trenger dugnadshjelp selv om hun ikke lengre har med noen aktive i langrennsgruppa. Hanne sitter også nå i jubileumskomiteen i for 50-års-jubileet i november.

Hanne har vist gjennom en årrekke stort engasjement for klubben og vi ønsker derfor å nominere Hanne Sletner til RIL’s Hedersmerke for 2016.