Sesongavslutning for ungdomsgruppa

Seriemesterskap, spillernes spiller og året mest fremgangsrike. Årets lagspiller, årets klippe og årets ivrigste. Heder og ære stod i sentrum da Rustad fotballs ungdomsgruppe avsluttet sesongen 2018 med jubel og brus på klubbhytta!

Rundt 30 spillere fra Rustad 05 og Rustad 04 avsluttet årets sesong med pizzakveld på klubbhuset denne uken. Det ble en kveld med mye applaus, heder og ære til samtlige spillerne, trenere og lagledere  som alle har lagt ned mye tid og innsats hver uke, hele året, gjennom hele sesongen.

Spillernes spiller
I god Rustad-tradisjon ble det også tid til å dele ut en del individuelle priser til spillere som har vist noe ekstra gjennom årets sesong. Ekstra stor jubel ble det da Lukas (05) og Noah (04) ble ropt fram som vinnere av kveldens gjeveste pris «Spillernes spiller». Dette er en pris der spillerne selv stemmer fram den lagkameraten de mener har bidratt mest for laget gjennom årets sesong. Både i kamp og på trening. På og utenfor banen.


Årets ivrigste
I tillegg til ble det delt ut priser til «Årets fremgangsrike», «Årets lagspiller», «Årets ivrigste» og «Årets klippe». Disse prisene er det trenere og lagledere som gir ut til spillere de mener har utviklet seg mest gjennom årets sesong,  som har vist ekstraordinær vilje på trening og i kamp og som har satt laget foran seg selv.

Seriemester
I tillegg til de tradisjonelle prisene ble det også tid til å hedre 2004-laget som i årets sesong ble seriemestere. Leder i Rustad fotball, Jarle Birkeli, stod for både godord og utdeling av samtlige spillere som har spilt på 2004-laget i årets sesong, og som følge av det – med rette – kan kalle seg seriemester!