Norway Cup 2019

Norway Cup logo ny

Etter et suksessfylt Norway Cup arrangement i fjor forventer vi like mye for årets Norway Cup.

Komiteen er i full gang med planlegging og det kommer til å bli rekord mange kamper på sletta i år 😊 Det betyr mange folk og mye omsetning for oss i kioskene.

Vi vil som alle år sikre omsetning med å ha fulle kiosker med produkter som selges samt ha et eget grilltelt.

Vi har i tidligere mail tildelt vakter ned pr lag. Her er det viktig at vi alle bidrar og sikrer at vi fyller opp dette.

Dersom dette blir et problem forsøk å bytt vakter mellom lagene. Men viktig at dere gir beskjed til oss slik at vi kan oppdatere listene.

NB! Vi ønsker at det er foreldre eller eldre søsken over 16 år som står i kiosken.

Yngre barn kan være med å hjelpe til men vi må passe på at fokus er på salg og gjennomføring.

Som tidliger år vil vi oså trenge parkeringsvakter(f.o.m f. 2005), rydde & dommerkortvakter( f.o.m f.2011 )samt kveldsrydding på banene.

Dette vil vi komme tilbake til og det er i utgangspunktet barna som bidrar med.

Lagen får «lønn» for innsatsen som blir tilført lagkassen når regnskapet er ferdig.

NC komiteen har nå vært stabil i mange år men vi trenger påfyll av nye mennesker som kan være med å overta på sikt.Dette for å sikre en myk overgang og erfaringsdeling. Vi vil kontakt enkelte av dere allerede i år for å høre om dere kan hjelp til med opp/ned rigging.Vi håper helst at noen av dere melder dere frivillig til dette og kan se dere som en naturlig del av NC komiteen i fremtiden.

Vil vil også i år har 3 salgsboder pluss grilltelt på sletta. Utover dette kommer Toyota Øst stille ut en del biler på sletta. Vi har også bestilt fint vær!

Når det gjelder det sportslige og påmelding til cupen kommer det i en egen mail.

Vi gleder oss!