Gutter 06 – Sesongavslutning

Etter en lang sesong gjennomførte Gutter 06 sin sesongavslutning på klubbhuset i forrige uke.

Da var tiden inne for å takk for en flott sesong til alle som har bidratt gjennom 2019. En spesiell takk til Cefayil, Geir og Joachim som har vært drivere bak laget i hele sesongen.

Det var også 4 stk av lagets medlemmer som fikk med seg litt heder og ære etter å har gitt alt for laget.

Årets spiller: Misam
Begrunnelse: Tatt ansvar som keeper og hatt en enorm utvikling. Har bokstavelig talt flere ganger reddet laget og bidratt til mange poeng gjennom sesongen. Alltid høflig og positiv, fin gutt å ha på laget.

Årets mest fremgangsrike spiller: Janoyan
Begrunnelse: En man virkelig kan stole på, har hatt en utrolig positiv utvikling og rydder opp over hele banen. Garantert den spilleren som har løpt mest av årets spillere. Her kan alle lære noe av hvordan man skal oppføre seg og bidrar veldig positivt til laget gjennom innsats og holdnnger.

Årets mest ivrige spiller: Alexander
Alex er alltid på plass med sitt gode humør og stiller opp på alle treninger og kamper. Hjelpsom, flink og høflig gutt som er en viktig bidragsyter til samholdet i laget.

Årets toppscorer: Godswill
En gutt som er fylt med kraft på alle måter og har med sine 21 mål bidratt til årets gode sesong. Noe av det han gjør med ballen ser man bare på Playstation og har hatt noen helt utrolige fine mål. I år har han også mange målgivende og det er like viktig. Godswill har alltid et smil på lur og vi er veldig glade for å ha han på laget.

Spillerenes Spiller : Godswill

Alle fikk utdelt en pokal og diplom med bilde kommer litt senere. Det ble servert pizza og brus etter denne seansen.

Takk for innsatsen GUTTER 2006 – Vi ses igjen neste år!