A-laget 5.div

Sesongavslutning  for A-laget ble gjennomført med heder og ære samt pizza og fotballkamp på storskjerm i klubbstua denne uken.

Lasse tok oss gjennom resultater og statistikk for sesongen.

Heder og Ære ble delt ut til noen av spillerne som hadde utmerket seg på viktig områder.

Mest fremgangsrike

Om årets mest fremgangsrike 2019 sier juryen:
Han kom på sin første trening med i a-laget 12 august i år. Vi så allerede da at her var det en unggutt med noe spennende på gang.
Etter hvert som høsten gikk så vi at han tok nivået mer og mer og at han burde få prøve seg forsiktig fram i kampsituasjon. Det første innhoppet kom mot Nordstrand 12/9. Og utover høsten ble det flere innhopp, og prestasjonen på treninger ble bedre og bedre. Blir spennende å følge hvordan utviklingen til denne spilleren blir i 2020 og videre.
Han er trygg og god med ball. Han spiller enkelt, etter prinsippet spill når du kan og ikke når du må. Han er flink til posisjonere seg riktig på banen, i forhold til å være spillbar offensivt og dekke rom defensivt. Han fikk med seg 11 treninger denne høsten, som ga en fremmøteprosent på fine 79%
Etter en god høstsesong blir årets nykommer 2019:

Emil Rolfseng

Årets treningshest

Om årets treningshest eller han med høyest treningsfremmøte sier juryen:
Han med høyest treningsfremmøte hadde 100%, men han kom litt sent inn og var «bare» med på 12 treninger. Men 12 av 12 det står det respekt av.
Han med høyest treningsfremmøte, ila hele sesongen, har et fremmøte på fine 83%. Det er veldig bra. Det som også er positivt i denne sammenheng er at han ikke har noe B`er, og 4 møtt opp når han har vært skadet.
Han er disiplinert på hver trening. Han er en blid og postiv gutt, både overfor medspillere og mot ledelsen. Stiller opp når han blir spurt og er med sin erfaring en viktig spiller i gruppen.

Årets treningshest sesongen 2019 er vår hyggelige og positive

Delshad Moradi.

Årets Toppscorer

Om årets toppscorer sier juryen:
For første gang på mange år skal vi denne gangen ikke snakke om Kristian Vintermyr, som i år havnet på 8 mål i serien. Dette ble delt annenplass på toppscorerlisten med Øyvind Vintermyr. Han som ble toppscorer i 2019 kom til Rustad på sin første trening mandag 6. mai og kom inn i sin første kamp mot Lille Tøyen torsdag 16/5. Dernest spilte han de neste kampene og scoret 12 mål på 12 kamper. Det må man si er et brukbart snitt.
Han har også hatt et høyt treningsfremmøte, med sterke 93%, trent 24 av 26 mulige.
Han er en ballvinner og vinner dueller både på bakken og i lufta. Han har god fysikk og han har fantastiske egenskaper i boksen.
Han har vist god holdning i trening og kamp i hele høst.

Årets toppscorer for sesongen 2019 er:

Jørgen Skagen

Årets spiller 
Om årets spiller sier juryen:
Når det gjelder årets spiller er dette en pris som flere er med å påvirker. Noen ganger er det representanter fra styret som setter opp børs, andre ganger er det utvalgte ”publikummere” og noen ganger er det lagledelsen.
I år har 12 forskjellige spillere blitt kåret til RIL`s beste 1 eller flere ganger. Vinneren av tittelen årets spiller har blitt kåret til RB hele 4 ganger på 10 kamper og fått en total poengscore på 4,9 på børsen. Det betyr at det jevnheten i hans prestasjon som bringer han til topps. Han spiller sjelden en dårlig kamp.
Han er en rutinert spiller, som svært sjelden får gule kort. I år ble det et gult kort. Det er sånne gutter Rustad vil ha. Og 5 scoringer i serien.
Årets spiller har et svært godt fotballhode, og et velutviklet blikk for spillet. Han har en fabelaktig ballkontroll og en ro på banen som er utrolig viktig i mange situasjoner. Gjør som regel riktige valg på banen og han gjør sjelden feil. Han ser noen ganger muligheter, for pasning og løp som ikke alle andre ser.
Han står med et treningsfremmøte på sterke 83%, han har trent 42 ganger, meldt forfall 9 ganger og møtt opp 4 ganger når han ikke har kunnet trene.

Årets spiller sesongen 2019 er:

Nozad Moradi

Trenerteamet

Takk til lagledelsen som arrangerte det hele så bra og takk for flott innsats gjennom årets sesong.

Trener Lasse, Keepertrener Jørn samt Radio Bogerudmyra Kjetil.

Jarle H. kunne ikke stille denne kvelden pga av fast jobb.

TAKK FOR SESONGEN 2019