En æra er forbi…i denne omgang

Lasse Henriksen, har nå takket av som trener for A-laget. Lasse gir seg nå etter å ha vært trener for laget, litt av og på, i hele 24 år!!

Lasse takker av1

Lasse med sitt utrolige engasjement for fotball har nå takket av som hovedtrener for A-laget. Den siste perioden i hele 17 år i strekk hvor han også var kort innom juniorlaget et kort periode.

Lasse ble takket av med blomster, tale og nogo attåt under sin siste samling med gjengen – noe vemodig og trist men allikevel en lettelse, fortalte Lasse etter at kvelden var over.

Klubben har i denne tiden som Lasse har vært trener opplevd mye. Og han toppet det hele med opprykk til 3.div, som noe av det største vi som klubb har vært med på. Vi tar gjerne med finale i OBOS cup samt flere semifinaler og utrolig mange spennende kamper og flotte mål i en kort oppsummering.

TUSEN TAKK LASSE ! – For alle gode fotballopplevelser med Rustad A-lag.

PS! Lasse har forøvrig takket ja til et «lite» engasjement på G2010 som hjelpetrener. Vi gleder oss til å følge deg videre som fotballtrener i Rustad, men i denne runde for noen av de yngste og mest ivrige spillerne.

Jørn Allergodt

I samme runde takker også mangeårig keepertrener Jørn Allergodt av etter denne sesongen.

Jørn ønsker ikke å pensjoneres enda og vil holde i medlemsregister for klubben samt være med i Norway Cup komiteen i noen runder til:-)

1000 TAKK for superduper innsats Jørn !

Kjetil og Jarle

Våre to hjelpetrenere denne sesongen er også nå ferdige etter denne sesongen. De har hatt meget sentrale oppgaver som ballhenter, vannbærer, fruktkutter og kommunikasjonsansvarlig eller såkalt på folkemunne, vår lokale Radio Bogerudmyra:-)

En STOR TAKK til Kjetil & Jarle H. for fremragende innsats i denne sesongen.

Vi håper det vil dukke opp radiosignaler også utover neste sesongen og at vi treffer dere rundt banen både titt og ofte.

Det vil alltid være en varm kaffe til dere i kiosken, og vi tar vipps samt skriver gjerne beløpet på regning..Kjetil:-)

TAKK til dere alle !