Heder og ære til en som fortjener det!

Terje Fimreite har i en årrekke vært en ivrig støttespiller i Rustad fotball. Han har hatt utallige verv og oppgaver samt innehar hedersmerke i Rustad IL.

Fimreite

Listen over det Terje har hatt en hånd om er lang og vi kan nevne noen; Trener for G94, styremedlem, aktiv fotballspiller M48, dugnadsjef, nøkkelansvarlig, kontakt for flomlyset på banen og banemannskap.

I den siste tiden har Terje jobbet hele sesongen som merkesjef på våre mange gressbaner samt bidratt til å tømme søppelbøtter, skifte pærer og sikre at dører er stengt på klubbhuset. En som Terje skal du lete lenge etter og er meget verdifull for vår klubb Rustad. Med hans klare Bergens dialekt er han ikke til å unngå når han tusler runt banen en ettermiddag/kveld. Alltid en historie på lur med et varmt og godt smil som følger.

Terje har Rustad i sitt hjerte (etter Brann og Man C) noe vi alle i Rustad kan være glade for!

TUSEN TAKK TERJE!