Jentefotballen i Rustad

Vi er stolte av jentene våre og denne uken feiret vi oss selv med en flott avslutning av sesongen  i samlingsalen på Rustad Skole.

Jenter

Det ble delt ut medaljer til alle som har deltatt, litt heder og ære til trenere og våre resurspersoner rundt lagene.Til slutt ble det lotteri med mange fine premier og litt kos  med kaker og saft til alle:-)

En stor takk til Børre og Espen som i en årrekke har holdt J08 i ørene. Dessverre blir nå  jentene som tilhørte dette laget overført til Bøler. Det ble ikke nok jenter igjen for å holde laget i gang i denne runde. Vi ønsker de jentene som nå har blir Bølerjenter lykke til og velkommen tilbake ved en senere anledning!

En ekstra takk til Børre som dro i gang jentefotballen igjen etter at Rustad hadde vært uten jentelag i en del årganger. .

Takk for innsatsen!