Gutter 2004 avslutter sesongen med stil

Etter en lang sesong for våre gutter markerte vi det med en samling i  klubbstua. Vi  takket av det hele dele ut litt ære og heder samt med pizza og hygge.

Prisvinnere

Det ble en flott kveld hvor alle gutta stilte opp og hadde en god stund sammen for å oppsummere sesongen. Det ble delt ut litt heder og ære til enkelt spillere som fortjente dette. Se begrunnelsene her: Avslutning 2004

Klubben takker spesielt Eigil, Espen og Svein for innsatsen som viktige og sentrale resurser rundt laget!

Vi retter også en stor takk til Mussi som har bidratt som fotograf i alle årene. Lagets aktiviteter er vel dokumentert både på film og bilder!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Både Eigil og Svein trekker seg etter denne sesongen som tidligere informert.

Espen Torsteinsbø (Trener) og klubben jobber nå for å finne en gode og levedyktig løsning for neste sesong. Espen ønsker å få til et opplegg men dessverre er det er også en del spillere som har varslet at de ikke ønsker å være med videre.

For de som da fortsatt viser interesse til å spille fotball i Rustad jobber klubben og Espen frem noen alternativer. Det kan være at vi må slå sammen 04 med 05 men vi jobber også med en mulig  samarbeidsmodell med Bøler. Nytt er jo at vi også har fått inn en del spillere i junioralder og det kan derfor bli et tilbud her for de som har lyst på nye utfordringer.

Vi vil komme tilbake med den endelige løsningen når alle har fått sagt sitt og informert klubben hva de selv ønsker. Bydelen er også veldig interessert i å bidra for å få til et opplegg.

Er det noen G04 som lurer på hva de har av tilbud neste år,  ta kontakt med Espen for en prat.