En materialforvalter av rang!

Trond Bjerknes eller «Matris» på folkemunne er et menneske i Rustad som fortjener honnør for sin frivillige innsats over mange år.

Trond har hatt mange verv i årenes løp og for å nevne noen; Lagleder for G96, saftkoker til juniorlaget, døråpner på klubbhuset, parkeringsvakt sjef på Norway Cup, utleiesjef for klubbstua, prøvespiser av grillpølser på fotballskolen, gløggblander på julequizen og har samtidig vært lagets utmerkede materialforvalter i snart 100 år..:-)

Trond er alltid blid, imøtekommende og ikke minst har han en positiv kommentar på lur til alle han møter, liten som stor!  Han er rettferdig og romslig samt elsker å være der det skjer. De som kommer ned til Trond BUA blir alltid møtt med et stort SMIL noe vi alle setter pris på.

Trond har over mange år skapt en solid plattform for vår klubb når det gjelder utstyr som vi trenger for å holde aktiviteten i gang for små og store.

1000 TAKK Trond – Du er enestående og er en meget viktig brikke for oss alle i RUSTAD!