En innflytter av høy rang!

Rustad fotball har mange medlemmer med innvandrerbakgrunn men vi har også en del innflyttere fra andre steder i Norge til vår klubb!

En av disse ønsker vi å ta frem i denne runde.

 

Espen Hansen, en blid kar fra Haugesund dukket opp i klubben for mange år siden. Han hadde flyttet til Oslo og skulle bli lærer på Skullerud Skole. Her skulle han blir lærer for klassen som ble født i 1998. Dette ble starten på eventyret om Espen sin «reise» i Rustad.

Espen Hansen hadde etter sigende vært en stabil keeper i sine yngre dager og hadde lyst til å holde på med aktiviteten han elsket så mye. Han kom derfor fort i kontakt med Rustad og han lurte på om han kunne bidra med noe! Hva som helst uttalte han på et språk vi nesten ikke forsto med det første.

Men språket la vi til siden og takket ja til å få hjelp fra denne blide gutten. Espen fikk såledels sin ilddåp som trener for de samme gutta han hadde i sin første egne klasse.

G98 fikk både en ny lærer og en ny trener som fulgte de på skolen og treningsfeltet. Espen var ivrig som han alltid er og ville prøve å spille litt aktivt men det gikk litt dårlig da skadene kom fort. Han fikk dermed muligheten til å være litt keepertrener for klubben noe som passet både han og klubbe bra.

3 år gikk fort og da takket han ja til en ny årsklasse G01. Sammen med vår alles Bernhard lagde de et supert lag og sammen skapte de mange gode minner.

Alle gode ting er 3 sa Espen og tenkte at G04 kunne være et nytt lag å følge opp som han hadde gjort med de to foregående klassene hans. Laget har han fulgt tett i 3 år nå og tiden for et nytt veiskille er kommet….trodde vi!?

Men i denne runde har Espen ikke helt lyst til å slippe taket på  gutta enda. Han har sagt til gutta at dersom de ønsker å spille fotball kan han fortsetter litt til. Espen jobber i disse dager med å avklare hvilke spillere som ønsker å fortsette og vi vil i det tilfellet slå sammen G04/G05 til ett lag.

Eventyret med Espen er ikke over enda og vi tror at det vil kommer mange spennende saker fremover dersom Espen ønsker det selv. Vi som klubb ønsker jo alle innflyttere velkommen!

En stor takk til Espen som alltid er positiv, engasjert, har pågangsmot langt mer en mange andre. Det må han jo ha, han holder tross alt med Tottenham..

En stor takk til Espen som hver dag er mer sammen med våre unger en vi foreldre er i mange tilfeller.

En stor takk til Espen for at han bryr seg om våre ungdommer og bruker både arbeidstiden og sin fritid for å skape gode bånd og sikre at alle blir sett!

Rustad Fotball takker deg ESPEN! Vi setter utrolig pris på det du har gjort for oss i så mange år!

Du er en innflytter av HØY RANG!