Ny dommer – rekrutteringskurs?

NFF Oslo arrangerer i vinter flere rekrutteringsdommerkurs i forkant av sesongen. Dette er dommere som vil begynne å dømme 9er og 11er i klassene 13 og 14 år og som vil være viktige i kretsen både i 2020 og kommende sesonger.

Kurset er gratis for alle Rustad medlemmer!

Vi har fortsatt ledige plasser på flere av disse kursene, det første holdes på Nordstrand 30. januar 4. februar og 6. februar. Skulle dere trenge lengre tid enn fristen til å avklare deltakere så ta kontakt.

Oversikt over alle kurs og link til påmelding for de enkelte kursene finner dere her.

Vi holder kurs i bruk av Treningsøkta onsdag 12. februar – på tide å friske opp litt?

Med vennlig hilsen
Christian Lund
Dommerkonsulent
christian.lund@fotball.no
Tlf. +47  22 57 97 56
Mobil: +47 90 78 07 31