Trening under Koronasituasjonen

Birkeli

Til: Alle medlemmer og foresatte i Rustad IL Fotball

Kjære alle spillere, foreldre, frivillige, trenere og tillitsvalgte.

Nå skjer det ytterligere oppmykning av de strenge restriksjonene knyttet til aktivitetene våre.

Som dere kanskje har fått med dere består mange av de rammene som er kjente under koronasituasjonen, men oppmykningene gjør det lettere for oss som klubb å gjennomføre aktivitetene våre på en mer forutsigbar måte. På bakgrunn av siste dagers endringer ønsker vi, fra klubben sin side, å informere dere om rammene for gjennomføring av aktivitet hos oss.

Dette er en spesiell situasjon for alle, og vi tror at det blir viktig at vi er rause med hverandre, spesielt de som nå starter opp med aktivitet for første gang siden koronasituasjonen inntraff. Det kan føles litt rart og unaturlig i starten, men de som har trent en stund forteller om at det går overraskende kjapt å tilpasse seg reglene. I Fotballklubb FK har vi verdiene “mot”, “raushet” og “fellesskap”, og vi ønsker å løfte frem dette som en rettesnor for hvordan vi skal oppføre oss på treningsfeltet fremover.

  • VI er modige nok til å si fra til hverandre hvis noen glemmer seg.
  • Vi er rause nok til å forstå at alle kan glemme seg eller gjøre feil. Vi forstår også at kanskje ikke alle kan, eller vil, trene.
  • Vi klarer dette i fellesskap

Mer info vil bli sendt ut til hvert medlem i løpet av dagen.

Jarle Birkeli, Leder