Cupdager på Rustadfeltet

Rustad gutter 13 har spilt fotball i over et år, uten å få prøve seg i ekte fotballkamp. Koronaen satte en stopper for den planlagte serien på Haraløkka, og det la en liten demper på treningsmotivasjonen. Da tok vi kontakt med lagledere for Bøler og Abildsø og inviterte til Cup over to søndager på Rustadfeltet.

Klubbens nye baner sponset av Opsahl Gruppen, Rema 1000 Skullerud og Skullerud Park gjorde det mulig å gjennomføre treerfotball på kunstgresset. Gleden var stor blant store og små, da Gutta endelig skulle få prøve seg i kamp. Søndag 20. september møtte 10 lag til kamp og spilte tre kamper hver. Søndag 11. oktober økte det til 12 lag som spilte tre nye kamper, og det hele ble avsluttet med diplom, pokal og full jubel. Det var stor spilleglede hos barna, og like stor glede for de voksne som stilte opp. Mange ønsket å se kampene, men pga korona situasjonen var det kun tilgang til et avgrenset antall tilskuere fra hvert lag.

Vi vil gjerne takke lokalbutikkene Rustad Kjøtt, Rema 1000, Kiwi og Coop Extra som sponset laget med frukt og varer til kiosken.

Nå gleder vi oss nå til å arrangere Cup på nytt i 2021. Da håper vi på enda flere barn på banen og at alle som ønsker, skal få se gutta i kamp!


Hilsen Gyda Karolina Ida Nerem Eriksen Beisland