Godt nytt år!

Rustad IL Fotball ønsker alle medlemmer et GODT NYTT ÅR!

Dessverre må vi som klubb forholde oss til at året 2021 starter opp slik 2020 sluttet.

Treninger anbefales å bero til 18.januar i denne runde. Det er ikke lov til å gjennomføre innetreninger frem til denne dato. Utetrening kan gjennomføres med minimum 1 meters avstand, dvs ingen kontakt trening – gjelder alle årganger!

Anbefaler at all innendørsidrett utsettes til etter 18. januar
Regjeringen kom søndag 3. januar med nye innstramminger som følge av den negative smitteutviklingen i det norske samfunnet de siste ukene.

All innendørsidrett, med unntak av toppidretten, anbefales utsatt til etter 18. januar. I tillegg anbefales kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere.