gjennbruk av drakter

Magnus Heide har reist til Kenya for å jobbe som ungdomsarbeider i ett år. Magnus en av våre medlemmer som tidligere var aktiv fotballspiller men i den senere tid vært en av klubbens dommere. Han er har også vært innstruktør/trener i klubben.

Men dette er nå lagt på hylla en stund for å hjelpe andre ungdommer i en helt annen verdensdel. Før han reiste spurte han Trond, vår matrialforvalter om han hadde noen drakter som vi ikke lenger brukte. Disse ville han ta med seg på sin tur og her ser dere resultatet:-)

Rapport fra Magnus

Hei, Trond og Jarle

Tusen takk for utstyret donert fra Rustad til ungdom i Kenya. Draktene og shortsene ble utgitt til en ungdomsskole i Budalangi.

Budalangi er et område i Siaya fylke, som er det 4. fattigste fylket i Kenya, med over 20 000 foreldreløse av 100 000 barn. Skolene får veldig sjeldent gaver, så dette ble satt kjempestor pris på, både hos elever og lærere!

Draktene vil bli brukt til skoleturneringer mot andre skoler. De ble før corona avholdt jevnlig. Nå må de naturligvis vente med turneringer, men de ser veldig fram til å kunne stille i Rustaddrakter når kampene starter opp igjen!

Vedlagt ligger noen bilder. Legg de gjerne ut på FB eller rustadsiden, hvis dere ønsker det. Det var flere drakter enn de dere ser på bildet, men de måtte begrense antallet elever grunnet corona.

Tusen takk for donasjonen!

Hilsen

Magnus Heide

Takk for innsatsen Magnus!

Flott at du bryr deg om andre og vi ønsker deg alle en sikker reise!

Leder