Tine fotballskole 2021

Tine Fotballskole 2021

Etter ett års pause er vi nå i gang med årets Tine Fotballskole.

Nesten 90 barn og 21 innstruktører og ledere har i uke 26 en plan om å kose seg på Rustad feltet. Dette er noe vi alle har gledet oss til, sier Nikolai som er leder for fotballskolen. Han har selv vært med i 20 år, og de siste 11 som innstruktør og nå leder for det skolen.

I hele 5 dager vil vi ha aktivitet med barn som deltar på skolen. Tine stiller med utstyr som sekker, t-shirts og drikke til alle. Alle barn får også lunsj og frukt inklundert i påmeldingsavgiften.

I disse dagene har vi fokus på passninger, dribling og finter, heading og for de som ønsker det egen keepertrening. Vi vil også bruke en dag på minimerke samt rødt og blått ferdighetsmerker, fortelle Nikolai.

Andre spennende saker er fotballgolf, skyting på blink, hastighetsmåling, et eget Rustad EM og kamp mot innstruktørene. Mye gøy som skal kunne aktiviere alle barn, forteller Nikolai med et glimt i øyet. Det kan være at vi også tar med oss en vannkrig eller to, det er jo tross alt varmt og sommer…

Se bilder fra de to første dagene her: