Sparkesykkel på anlegget vårt – Forbudt


Vi har nå fått første melding om skade i forbindelse med EL sparkesykkel på banen vår. Vi som voksne og ansvarlig må ta ansvar og be de dere ser kjører på bane om å ikke gjør dette.

Jeg håper dere ser alvoret i dette da vi ser nå at dette blir et probem også på banen.

Mail fra en foreldre:
Min sønn skulle spille kamp på Rustad kunstgress i går. Under oppvarming før kampen ble han påkjørt bakfra av en jente på elsparkesykkel og fikk skadet foten. Han er nå med sin mor på legevakta for å få utredet dette og vi håper han kun er forslått.

Jeg ser at flere og flere barn har skaffet seg elsparkesykkel og at det kjøres mye med disse rundt og på fotballbanen. Vet ikke om det har skjedd flere hendelser som har medført skade på fotballbanen, men det blir helt sikkert ikke den siste hvis det ikke gjøres noen tiltak mot dette.

Vet det kan være vanskelig å overholde, men jeg mener det bør bli forbudt å kjøre elsparkesykler på og rundt banen.

Det kan hjelpe å sende melding til alle lagledere/trenere med oppfordring til å håndheve dette. I tillegg kan det settes opp skilt. Det vil nok ikke løse dette helt, med det vil det helt sikkert bli bedre og kunne hindre fremtidige skader.

Er dette tiltak klubben kunne se på?