Bruk av kunstgresset

10306258_492064717562068_723468374913878099_n

LYS
Vi har fått ny styring av flomlyset på kunstgressbanen, noe som innebærer at ingen av dere lagledere og trenere skal foreta noe som helst i forbindelse med lyset. Ingen brytere e.l. skal røres, lyset skrus på og av via tekstmeldinger fra fire styremedlemmer, lyset skrus evt. av automatisk kl. 22.15 på hverdager og kl. 20.00 lør/søn.
Dersom lyset ikke er skrudd på må dere kontakte en av følgende:

Terje Fimreite 48136862
Kim Thommassen 99101088
Georg Michalopoulos 47451046

2519518550

BRØYTING

Fotballgruppa brøyter banen selv og vi følgende retningslinjer gjelder og må følges av alle!

Banen kan kun tas i bruk dersom det ikke ligger snø på den, er det snøvær eller det har snødd og den ikke er måket så må lagene trene alternativt, det finnes i utgangspunktet ingen unntak! Problemet er at dersom det ligger snø på banen og det er mildvær vil det hvis det fryser på bli isvuller der spillerne har tråkket og banen er ubrukelig til dette har smeltet igjen. Tren heller alternativt og vent til banen er brøytet. Det «kan» finnes tvilstilfeller, dersom f.eks. det ligger 1 cm lett tørr snø på banen, kan dere kontakte undertegnede eller en av de lysansvarlige over for evt. godkjennelse før banen tas i bruk.

Etter trening skal og må målene flyttes ut over 11`er banens dødlinjer. Det skal stå 2 stk. 7`er mål og 1 stk. 11`ermål ved hver ende av banen. Målene må flyttes ut av banen, dvs. ut på grusen og ut på gresset i endene av banen. Dette skal gjøres hver eneste kveld, uansett vær eller forhold, ingen unntak!

Selvfølgelig vil det være uorganisert aktivitet på banen hvor reglene over ikke følges, dette er vanskelig å forutsi og gjøre noe med, men vi i Fotballgruppa må ihvertfall gjøre vårt for å ha så gode forhold som mulig gjennom vinteren.

Ballfangernettene mot rekkehusene er heist opp, dette for at de ikke skal bli ødelagt av brøytingen eller tunge brøytekanter. Lagene må vise hensyn i forbindelse med skuddtrening o.l. slik at færrest mulig baller havner i rekkehushagene.

Vis godt banevett.

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s