Ny hovedtrener søkes

OCE0371

RUSTAD IL FOTBALL SØKER NY HOVEDTRENER FOR G19 år – JUNIOR TRENER 2. DIVISJON 2015

Rustad søker ny hovedtrener til vårt G19 år (Junior) Du vil jobbe i et team med 1 hjelpetrener og 2 lagledere.

Personen vi søker kan også være aktuell som sportslig ansvarlig eller spiller utvikler for de yngre i klubben. Personen vil være naturlig avtager for vår mangeårig trener på vårt A-lag når den tid kommer. A-laget har nå rykket ned fra 3.divisjon og skal spille i 4.divisjon i 2015.

Rustad Fotball er en breddeklubb som ligger i enden av Østensjøvannet. I dette nærområdet finner man fotballklubber som Bøler, Abildsø og Manglerud Star. Vi er ca. 400 aktive medlemmer og har lag i fra 2008 årgangen og opp til senior. Vi rekrutterer spillere fra Rustad Skole og driver klubben med ivrige foreldre i trenerverv og som viktige støttespillere.

Idrettslaget består også av en av Norges største skigrupper og en all idrettsgruppe for de aller minste. Vi holder til ved Rustad klubbhus og har vår hjemmebane på Rustad Kunstgress. Vi har også en stort treningsområdet på natur gress.

Vårt G19 lag består av en stall på 20-25 stk. spillere. De aller fleste har spilt fotball i Rustad siden de begynte sin fotballkarriere.  Alderen strekker seg fra 15 – 19 år. Spillergruppa kjenner hverandre godt og miljøet betegnes som godt. Vi rykket opp fra 3.divisjon i fjor etter 2 sesonger i denne divisjonen.  Målsetningen for sesongen var å kjenne litt på nivået og beholde plassen i 2. divisjon. Vi lå på topp 3 i hele sesongen men endte tilslutt på en 4.plass.

Vi ser etter deg som har tid og lyst til å engasjere deg i en aktiv klubb hvor både spillere, trenere og ledere vil videreutvikle seg og bidra til et godt sportslig tilbud. Av personlige egenskaper legger vi vekt på at du har engasjement, er initiativrik, har gode samarbeidsevner, kan arbeide selvstendig, er ryddig og disiplinert.

Betingelser: Etter avtale.

Er dette av interesse for deg, send en søknad og CV til leder Jarle Birkeli på: jbirkeli@mdlz.com  Spørsmål kan rettes på telefon 93 25 10 09.

Styret i Rustad Fotball

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s