Omberamme og utsette kamper

OAS_0010_5070144a

Her finner du gjeldene prosedyre for omberamming og utsettelse av senior- og aldersbestemte kamper.  Dette er prosedyrer som skal følges til punkt å prikke.

NFFs håndbok på nett finner du all den informasjon du trenger. I papirutgaven av håndboka finner du denne informasjonen på side 32-35.

Det finnes et skjema for omberamminger av kamper. Vi oppfordrer alle til å bruke dette.

Det laget som ønsker omberammingen, fyller ut skjemaet i henhold til det de har blitt enig med motstander om og sender skjemaet til motstander som bekrefter innholdet.

Dette gjøres ved å videresende mailen (med skjemaet) enten direkte til kretsen eller tilbake til det laget som ønsker omberammingen, som så må sende det til kretsen.

For de som velger å ikke bruke skjema må all den infoen som det bes om på skjemaet, være med i den mailen som kommer til kretsen (så da kan man egentlig bruke skjemaet)

Samme fremgangsmåte gjøres her i forhold til bekreftelser, men husk at Oslo fotballkrets ikk ønsker lange mailutvekslinger.

Kretsen vil heller ikke være kopiert inn i noe korrespondanse når lagledere prøver å bli enige. Kun ha en ryddig mail når alt er på plass.

Det godkjennes ikke skjemaer der det er skrevet under på maskin som kommer kun fra et lag, men Oslo fotballkrets godkjenner mail som signatur når vi ser at mailen har vært innom begge lag.

Alle mailer til Oslo Fotballkrets ang. omberamminger ber kretsen at dere sender til oslo.fotball@fotball.no (helst uten kopi til noen andre på kontoret)

Dette er kretsens felles postboks der alle har tilgang. På denne måten prøver de å sikre raskest mulig behandling også ved fravær/sykdom hos ansatte i kretsen.

Legg igjen et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s