Velkommen

135595019004_Jarle_Birkeli_1 (427x640)

En ny sesong er på hell og Rustad Fotball kan være meget fornøyd med vel gjennomført sesong. A-laget vårt rykker opp i 4.divisjon, etter en kort tur nede i 5.divisjon, og  det har ynglet av unge og friske fotballspillere på Rustadfeltet. Spesielt har jentene begynt å komme tilbake til fotballen. En stor glede gir det oss at vi nå har jenter i klassene 2011, 2010, 2009 samt 2008.

Nå er det høst, og på tide å takke alle de som hver dag står på for Rustad fotball.

Det er lett å ta det for gitt at noen har pumpet ballene før trening. At kiosken er åpen når du trenger en varm kopp kaffe. At noen har merket banen og ordnet med dommer før kamp. At noen har heist flagget, stekt vafler, åpnet et toalett og plastret et kne.

En klubb som Rustad fotball lever av, med og for vårt nærmiljø. Uten frivilligheten, fra foreldre og foresatte, gamle Rustad-helter og nye Rustad-beboere med et stort fotball-hjerte, hadde vi ikke overlevd. Så takk skal dere ha alle sammen!

I Rustad fotball har vi et klart og utalt mål om stadig å bli bedre kjent. Både med hverandre, og ikke minst ut i vårt kjære lokalmiljø. For Rustad fotball er og blir en nærmiljøklubb.

Vårt ønske er å være en klubb for deg og de som bor på Rustad. Om du spiller fotball eller ikke. I Rustad er A-laget tuftet på lokale gutter. De fleste av våre veteraner, trenere og lagledere har trådd sine barnsben rundt Nøklevann. I barne- og ungdomsavdelingen har Rustad skole vært utgangspunktet for de aller, aller fleste. Rustad fotball er Rustad! Av Rustad, med Rustad, for Rustad!

Så velkommen skal du være. Til trening og kamp. Eller bare til en kopp kaffe. Velkommen, til alle oss som er stolte av å rope: Heia Rustad!

Jarle Birkeli
leder
Rustad fotball.
E-post: rustadleder@gmail.com